Nyheter

Nyhetskalender

Nyheter

TENNING AV JULEGRAN PÅ BRYGGE 2, 8.desember kl 18

Velkommen til tenning av julegrana Søndag 8 des. kl. 18 Tradisjonen tro ønsker vi dere velkommen til en hyggelig samling med gløgg og pepperkaker i klubbhuset i havna. Deretter tenner vi lysene på julegrana på brygge 2. Velkommen skal dere være store og små!

Gratis föreläsning om NORGES ÖAR i Oslo 19 & 22 november

Hej!   Här kommer lite ny information om NORGES ÖAR och gratisföreläsningar i Oslo 19 & 22 november.   Det stora bokprojektet NORGES ÖAR blev väldigt lyckat, tack vare mycket generös hjälp från öbor, seglare, båtfolk och många andra i Norge. Det har snart gått ett år sedan boken kom ut.  Den är en dokumentation av Ö-Norge, en blandning av reseskildring, ö-guide och ö-uppslagsbok, och tack vare över hundra ö-akvareller av Johnny Ahlborg också en mycket vacker bok. Den har fått fina recensioner, bland annat i Morgenbladet: https://morgenbladet.no/boker/2019/02/nesologi-de-nesofile Upplagan var relativt liten (1500 exemplar) och försäljningen har gått bra.   *JAG KOMMER TILL OSLO OCH HÅLLER GRATIS FÖRELÄSNING OM NORGES ÖAR TISDAGEN 19 NOVEMBER OCH FREDAGEN 22 NOVEMBER. Plats och tid: Den stora bokhandeln Eldorado på Torggata 9A i centrala Oslo, klockan 17.00, se https://www.facebook.com/events/927014244347840/ Varmt välkomna, och ta gärna med en vän eller två eller fler! Och s ...

Velkommen til lørdagstreff på Prinsen!

LØRDAGSTREFF PÅ PRINSEN - FB-1860 NYTT AV ÅRET ER AT VI HOLDER "ÅPENT HUS" PÅ LØRDAGENE FOM 09.11.19 TOM 04.04.20 FRA KLOKKEN 11.00 TIL 14.00.  DET VIL SI AT VI HOLDER ÅPENT FOR VÅRE MEDLEMMER HVER LØRDAG I DENNE PERIODEN. ALLE MED BRIKKE HAR ADGANG.  FORENINGEN STILLER MED GRATIS KAFFE OG KJEKS M.M. VI BER OM AT ALLE TAR ET FELLES ANSVAR MED Å RYDDE ETTER SEG.  VI ØNSKER DERE HJERTELIG VELKOMMEN OG HÅPER LOKALET BLIR FLITTIG BRUKT I PÅVENTE AV EN NY BÅTSESONG.   

BOMMEN PÅ SJØLYST KAN ÅPNES VIA TELEFON

Dersom du har vinteropplag på Sjølyst, på land eller i boblehavn vil du nå få adgang til å åpne bommen via din telefon. Alle som er registrert med gyldig vinteropplag skal ha fått tilsendt en epost med et telefonnummer - dette er direkte til bommen. Nummeret legges også på opplagets side. Ved oppringing vil samtalen bli brutt når den når bommen og bommen skal da automatisk åpnes. Det må ringes fra den telefonen (mobilnummeret) som er registrert på ditt medlemskap da det kun er dette som er registrert for bruk. Bommen skal ikke stenges før alle godkjente brukere er registrert. Hvis du ikke har fått epost/tilgang til bommen må du sjekke din side, sjekk at båten er registrert med enten plassnummer i boblehavn eller plassanvisning på land samt at alle fakturaer er registrert betalt. Har du bomåpner kan denne fremdeles brukes.

SOMMERHAVN ER AVSLUTTET, VINTERHAVNEN ÅPNET 20. OKTOBER

Husk at sommerhavnen avsluttes lørdag 19. oktober! Dette betyr at alle båter som ikke har avtale om plass i boblehavn kommende vinter må være fjernet fra havnen senest denne dagen. De som har behov for videre, midlertidig leie må ta kontakt direkte med havnevakt for avtale.

Frognerkilens Seilforening

Klubbmesterskap 2019 - Oustøyaregattaen, avholdt lørdag 7.september

Se seilforeningens side for resultater Ullern Cupen 2019 er klar for påmelding:

I samarbeid med Ullern Seilforening seiles det hver tirsdag i periodene 7.mai til 18.juni og 6. august til 17. september. Mer informasjon på Ullern Seilforening sin hjemmeside for påmelding https://ullernseilforening.no/2019/03/ullerncupen-2019-klar-for-pamelding/

Frognerkilens Seilforening er en egen forening, medlemskapet er frivillig og tilbys kun til medlemmer av FB-1860.

Kontaktes via e-post: seilforeningen@fb1860.no Medlemskontigent for 2019 økes til kr 200,- Se seilforeningens side: